Dankwoord - Algemeen - Verhaal - Creatives - Creatief Team - Cast - Pers - Gebarentaal - Foto's - Stadstheater

Dankwoord

Namens het bestuur willen wij iedereen feliciteren met de productie Jekyll & Hyde. Opnieuw is Harlekijn Musicalproducties er in geslaagd om een wereldberoemde musical toe te voegen aan haar rijke historie. Speciale dank dank gaat uit naar het Nederlands Musical Ensemble (NME) welke onder leiding van Ivo van Leeuwen op allerlei fronten een fantastische bijdrage aan het uiteindelijke product hebben geleverd.

Het was een fantastische show met een explosie aan energie, licht, geluid, muziek maar ook intense ingetogen momenten, echte een lust voor het oog. Hiervoor willen wij het productieteam (Thea, Ivo en Karin), het orkest, de mensen van de techniek (licht, geluid en decor), kostuums en grime en natuurlijk alle spelers van Stichting Harlekijn Musicalproducties bedanken voor de geweldige inzet waarmee deze sprankelende uitvoering van Jekyll & Hyde is ontstaan.

Ook speciale dank voor Talking Hands die op uitzonderlijke wijze de musical aan de doven wisten over te brengen. Een extra dimensie die ook de horende niet onopgemerkt is gebleven. Speciaal willen we Stichting Fonds 1818 en het VSB Fonds bedanken voor hun financiële ondersteuning.

Met dank aan...

NME Foundation
Stadstheater
Rutger Bulsing
Fonds 1818
VSB Fonds

Copyright © Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions - info@harlekijn.nl
Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies