Dankwoord - Algemeen - Verhaal - Creatives - Creatief Team - Cast - Pers - Gebarentaal - Foto's - Stadstheater

Jekyll & Hyde - Pers - Radio en TV West

Pers Radio West
Harlekijn zat woensdagochtend (14 november 2007 - tussen 11-11:30 uur) met Jekyll & Hyde in het radioprogramma negentwaalf van Ron Davids op Radio West. Hierin werden 3 nummers ten gehore gebracht. Het bewuste fragment is terug te vinden op de website onder "Archief"

Woensdag 14 november - Jekyll & Hyde
Jekyll & Hyde is het klassieke verhaal gebaseerd op het boek "The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde" van Robert Louis Stevenson, over de innerlijke strijd tussen goed en kwaad. Een oud verhaal met nooit afnemende actualiteit.
Hoofdpersoon is dr. Henry Jekyll, een briljante dokter die maar één doel heeft: het scheiden van het goede en het kwade in de mens. Hij hoopt dat hij door het loskoppelen van deze twee persoonlijkheden zijn vaders psychische stoornis kan genezen. Zijn toewijding gaat zo ver, dat hij zichzelf als onderzoeksobject gebruikt. Zo creëert hij Edward Hyde, zijn onheilspellende alter ego. Deze duistere Hyde verspreidt chaos en moord in de straten van Londen. Vanmorgen was de musicalgroep Harlekijn live bij Ron in de studio.

Aanstaande zondag is de voorstelling Jekyll & Hyde van musicalgroep Harlekijn te zien om 14.00 uur in het Stadstheater in Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.harlekijn.nl of www.stadstheater.nl.  


TV West
Zondagmiddag 11 november 2007 werden er tijdens de repetitie opnames gemaakt voor het programma Play op TV West. Vanaf donderdagmiddag/avond 15 november zal het te zien zijn in het roulerende programma Play op TV West. Hier alvast de inhoud van het programma van 15/16 november.

PLAY Next
In PLAY Next aandacht voor opvallend talent en nieuwe kunst.

PLAY bezoekt de voorstelling Jekyll & Hyde, want daar is iets bijzonders mee! Doventolken vertalen deze voorstelling namelijk naar gebarentaal, zodat doven en slechthorenden ook van dit spektakel kunnen genieten.

Stichting Harlekijn Musicalproducties - Musical ‘Jekyll & Hyde’
17 (première; 20.15 uur) & 18 nov. (14.00 & 20.15 uur): Stadstheater Zoetermeer
Tijdens de matineevoorstelling op zo. 18 november verzorgt doventolk Gerdinand Wagenaar van ‘Talking Hands’ de vertaling van deze musical in Nederlandse gebarentaal.
Meer info: www.stadstheater.nl / www.harlekijn.nl / www.talkinghands.nl

Reacties

Musicalworld - Jekyll & Hyde - Degelijk drama in Zoetermeer
"De jaarlijkse musical van Stichting Harlekijn in Zoetermeer is inmiddels traditie. Met een vocaal uitstekende Jekyll & Hyde kan weer een mooie veer op de hoed worden bijgestoken.
Alles bij elkaar genomen mag over Jekyll & Hyde gesproken worden van een uitstekende voorstelling, gebracht door een sterke groep en ondersteund door een goed orkest. Het is te hopen dat deze lijn kan worden voortgezet."


Musicalworld - onze Remko in Jekyll & Hyde - 17 november 2007, Zoetermeer

Zie ook harlekijn.hyves.nl

Copyright © Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions - info@harlekijn.nl
Disclaimer - Privacyverklaring - Cookies